Radno vrijeme: 09:00 - 17:00
Subota i nedjelja - ZATVORENO
Pronađite nas: Zenica
Visočka bb, Drivuša, Zenica, BiH
Kontakt: +387 61 932 188
info@salkapone.com
Pratite nas:
O nama - Salkapone – Automotive Electronic Lab
12743
page-template-default,page,page-id-12743,theme-motorepair,mkd-core-1.1,woocommerce-no-js,salkapone-child-ver-1.0.0,motorepair-ver-1.6,mkd-smooth-scroll,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1200,mkd-blog-installed,mkd-header-standard-extended,mkd-sticky-header-on-scroll-down-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-default,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-extended-logo-border-disable,mkd-header-standard-extended-logo-in-grid-border-disable,mkd-header-standard-extended-menu-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,mkd-woocommerce-columns-4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

O nama

SALKAPONE – Automotive Electronic Lab

Godinama se bavimo dijagnostikom, a zatim i otklanjanjem složenih kvarova u elektronskim komponentama savremenih automobila. Napredne tehnologije, moderan pristup i najmoderniji uređaji koje koristimo, garantuju kvalitet i dugotrajnost izvršenih popravaka ili unaprijeđenja.

Vršimo dijagnostiku/popravke/unaprijeđenja ECU modula, ABS uređaja, airbag kontrolera, reprogramiranje ključeva i brava, mapiranje ECU modula, chip tunning, popravku multimedijalnih i navigacijskih uređaja u vašem automobilu.

Naša osnovna misija je omogućiti klijentima da jednostavno i brzo otklone kvar na bilo kojoj elektronskoj komponenti. Sam popravak često košta dijelić cijene nove komponente, a mi ga obavljamo brzo i kvalitetno.

Najjednostavniji način za rješenje vašeg problema je da nakon što nam objasnite u čemu je problem (ovdje) pošaljete uređaj brzom poštom, te nakon popravke isti primite na svojoj adresi, bez potrebe za dolazak i višednevno čekanje.

Bez komentara

Žao nam je, obrazac za komentar je trenutno zatvoren.